U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8370 Blankenberge

Omschrijving

Mooi appartement met terras in Blankenberge: 1 slaapkamer

Dit cosy appartement in Blankenberge is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel appartement aan de Belgische kust. Gelegen in een rustige buurt, biedt dit appartement een ontspannen en aangename sfeer.

Met zijn standaard voorzieningen is dit appartement ideaal voor een stel of persoon alleen dat op zoek is naar een gezellige woonplek. Het appartement beschikt over één slaapkamer, wat voldoende ruimte biedt voor een goede nachtrust.

Een van de hoogtepunten van dit appartement is het terras, waar gasten kunnen genieten van de frisse zeelucht en het prachtige uitzicht op de omgeving. Of het nu gaat om een ​​ochtendkoffie of een ontspannen avondje met een goed boek, het terras biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Het appartement beschikt ook over een volledig uitgeruste keuken, wat ideaal is voor gasten die graag hun eigen maaltijden bereiden. Na een lange dag op het strand of het verkennen van de omgeving, kunnen gasten ontspannen in de comfortabele woonkamer, die is voorzien van een televisie en comfortabele zitplaatsen. Met 1 badkamer is dit appartement goed uitgerust en biedt de nodige faciliteiten.

Dankzij de gunstige locatie van dit appartement, kunnen gasten genieten van de vele attracties en activiteiten die Blankenberge te bieden heeft. Of het nu gaat om een ​​wandeling langs de boulevard, een bezoek aan het Sea Life Blankenberge of gewoon ontspannen op het strand, er is voor elk wat wils.

Bij interesse in een bezoek, gelieve eerst uw huurprofiel aan ons te willen bezorgen. Dit kan via de website www.mijnhuurprofiel.be.

EPC: 325 kWh/m²
Ref: THB0602

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Clevers Immobiliën