Clevers immobiliën, uw vastgoed in vertrouwen!

U denkt eraan om uw eigendom te verkopen of verhuren?

Twee kantoren staan voor u klaar in Brugge en Blankenberge om op al uw vragen een antwoord te bieden.


De vastgoedwereld is op de dag van vandaag zo complex en variabel, dat het praktisch onwerkelijk lijkt om volledig op de hoogte te zijn van de wetgeving die up-to-date is. Een deskundig opgeleid en enthousiast team volgt de veranderingen op de voet, waardoor een excellente service gegarandeerd wordt.

Wij bepalen een correcte waarde van uw eigendom, steunend op de marktevolutie en beschikken over een ruime database aan referenties om onze waardebepaling aan te ijken. De prijs wordt uiteraard in samenspraak met u als verkoper/verhuurder beslist.

Een volledige samenstelling van uw dossier wordt door ons verzorgd. Wij zorgen voor alle nodige, verplichte documenten zoals EPC-attest (verhuur + verkoop), Elektriciteitsattest (verkoop), Bodemattest (verkoop), Kadastrale legger en plan (verkoop), Stedenbouwkundige inlichtingen (verkoop), Watertoets (verkoop), enz. Een vlekkeloze samenwerking wordt verzekerd doordat we enkel gebruik maken van overeenkomsten en dergelijke documenten goedgekeurd door de Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen.

1 beeld zegt meer dan duizend woorden. Clevers immobiliën zorgt dan ook voor professionele foto’s van uw pand die gepaard met een commerciële beschrijving zullen verschijnen op onze eigen website (www.immoclevers.be), tal van immowebsites en in publicatie in lokale en nationale geschreven pers! Ook promoten wij uw panden actief op sociale media.

Maandelijks wordt u op te hoogte gehouden van alle bezoekers (met feedback!) en informatieaanvragen met betrekking tot uw eigendom. Er wordt niet enkel en alleen maar actief gezocht naar een nieuwe eigenaar/huurder, maar alle reacties van kandidaat-kopers/huurders worden goed opgevolgd.

Bij een verkoop van uw eigendom, verzorgen wij de opmaak van een volledige en correcte verkoopovereenkomst en bieden wij een excellente service na verkoop! Alsook bieden wij een gratis verzekering zodat de verkoper gegarandeerd is de verkoopsom te krijgen indien overlijden van de koper.

Bij een verhuur van uw eigendom, verzorgen wij de opmaak van een volledige en correcte huurovereenkomst, de opmaak van een uitgebreid & gedetailleerde plaatsbeschrijving met fotoverslag en zorgen wij voor een kosteloze registratie van zowel huurovereenkomst als plaatsbeschrijving voor privé-verhuur. Een strenge opvolging van de volledigheid van een verhuurdossier (brandverzekering, bestendige betalingsopdracht, huurwaarborg, ...) gegarandeerd!


Geen verhuur of verkoop = geen commissie!

Iedere dag opnieuw streven we naar een maximale tevredenheid van ons klanten!

Vrijblijvende schatting

Vrijblijvende schatting

Meer info

Je wil verkopen of verhuren

Contacteer ons of
bekijk onze succesvolle verkopen

Contacteer ons

Brugge

Blankenberge